La Nit de la Criminologia

ENS VEUREM A LA TERCERA?
AL GENER DEL 2021
!

Els criminòlegs i criminòlogues necessitem un espai de trobada de la nostra professió, un lloc concret per conèixer altres professionals de la criminologia i companys i companyes relacionades amb el sector, un moment on iniciar idees, contactes o futures relacions laborals.

Per això, des del Col·legi de Criminòlegs de Catalunya, com a representants del col·lectiu professional de la criminologia, vam decidir crear la Nit de la Criminologia, buscant ser un esdeveniment referent i anual de trobada pels i les professionals de tota Catalunya. Després de l’èxit de les dues primeres edicions, consolidem l’espai com a esdeveniment anual de referència i seguim treballant per millorar-la any rere any, amb l'ajuda dels col·legiats i col·legiades.

La Nit està oberta a tothom, gira entorn un tema en concret triat per l'equip i comença amb un col·loqui entre 4 o 5 ponents amb expertesa en l'àmbit escollit i amb la participació del públic. Després es fa entrega del reconeixement al col·legiat o la col·legiada d'honor de l'any i finalment es fa un sopar a peu dret on s'aconsegueix l'espai de networking que tant trobàvem a faltar.

© Fotografies: Gisela Jané