Últimas noticias

13 Julio 2020
Anna Pujade Vilageliu és criminòloga graduada per la Universitat Oberta de Catalunya l'any 2017, amb títol propi d’investigació privada per la Universitat de Barcelona i Postgrau de Justícia Restaurativa a la mateixa universitat. Disposa d’una àmplia experiència dins del sector del voluntariat i el moviment de l’escoltisme català i ha treballat 6 anys a la Fundació Escolta Josep Carol com a directora de camps de treball. També ha treballar com a auxiliar administrativa gestionant expedients judicials amb la Fundació Apip-Acam i va fer pràctiques com a mediadora penal a la Fundació AGI. Actualment treballa com a tècnica de producció al Centre d’Iniciatives per a la Reinserció CIRE, empresa pública del Departament de Justícia dedicada a la reinserció sociolaboral de persones sota mesura judicial.
18 Mayo 2020
El Colegio de Criminólogos de Cataluña participa en la 3ª edición de la Jornada sobre seguridad en eventos musicales y deportivos de la mano de Eva Barroso, vocal de seguridad pública y privada, máster en Dirección estratégica de seguridad y policía y habilitada como Directora de seguridad, y Helena Mulero, colegiada, Directora de seguridad privada y especializada en seguridad y prevención.
12 Mayo 2020
Des del Col·legi de Criminòlegs de Catalunya ens hem assabentat de l’exclusió de la figura del criminòleg/oga del projecte pilot “Les cases dels Infants” per la prevenció de la victimització secundària dels infants i adolescents que es durà a terme a Tarragona aquest any. És una decisió que ens ha sorprès, ja que un dels 10 estàndards que garanteixen la qualitat del projecte és la participació de la nostra figura en la necessitat de tenir equips multidisciplinaris.
Bolsa de expertos y expertas

Bolsa de expertos y expertas

¿Eres un criminólogo o criminóloga que cree que puede aportar sus conocimientos a medios de comunicación que lo necesiten? ¿Eres un medio que necesita el asesoramiento o opinión de un o una profesional de la criminología? ¡Con la borsa de expertos y expertas te ayudamos!

Comisiones Profesionales

Comisiones Profesionales

El Colegio os necesita! Hemos abierto comisiones temáticas para poder trabajar conjuntamente con los colegiados y colegiadas. ¿Te apuntas?

Bolsa de trabajo

Bolsa de trabajo

Tenemos una bolsa de trabajo privada para las personas colegiadas en nuestro Linkedin. ¡Échale un vistazo!