Col·laboracions i adhesions

CONVENIS

Conveni amb el Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya

La signatura del conveni permet la incorporació dels nostres professionals interessats/des en constar al Registre general de persones mediadores del Centre de Mediació en Dret Privat de Catalunya. Per poder constar al registre cal estar col·legiat/da i tenir una formació homologada en Mediació. Podeu consultar el procés AQUÍ.

Tanmateix, el Col·legi està habilitat per poder realitzar formacions que tindran la mateixa validesa que el màster per poder constar al registre. Recordem que la inscripció en aquest registre no és necessària per poder treballar en l'àmbit de la mediació comunitària o penal.

Accés a la base de dades i Núvol de Lectura de Tirant per persones col·legiades

Totes les persones col·legiades tenen accés lliure a la base de dades de títols de l'editorial sobre àmbit penal, execució penal i penitenciària i estrangeria i el servei de Núvol de Lectura, que és una biblioteca virtual, on es podran llegir publicacions de forma online com un llibre electrònic i funciona amb servei de préstec.
Tirant és una editorial que publica prop de 450 títols a l'any tant en paper com en digital i posa a disposició del Col·legi tot el fons actual i de novetats relacionades amb la nostra ciència per poder consultar. Això suposa ara mateix tenir accés a més de 1.500 obres i 15.000 articles doctrinals publicats per l'editorial.

Institut de Ciències Polítiques i Socials (ICPS)

El Col·legi ha signat un conveni de col·laboració amb l'Institut de Ciències Polítiques i Socials (ICPS) per fomentar la formació i participació dels criminòlegs i criminòlogues. Us informarem de les activitats que duguin a terme i quins avantatges tenen les persones col·legiades per participar-hi en cada cas!

Conveni amb l'Associació de Caps i Comandaments de la Policia Local de Catalunya (ACCPOLC)

L'Associació de Caps i Comandaments de la Policia Local a Catalunya s'anima a col·laborar amb el Col·legi, que ajudarà al foment de la formació i participació dels criminòlegs i les criminòlogues i us anirem informant d'activitats que facin i avantatges que vagin oferint en cada cas per a persones col·legiades.

5% de descompte en totes les compres a Alibri Llibreria

Presentant el carnet de col·legiat/ada a la botiga física d'Alibri, situada al carrer Balmes, 26, podreu gaudir d'un 5% de descompte en qualsevol producte.

50% de descompte en la subscripció de La Mira

LA MIRA és un magazín digital que mira, que explica històries de no-actualitat que passen al voltant nostre, però que no veiem. LA MIRA té continguts, a fons, sobre política, societat, cultura, economia... des de l'inici han confiat en la nostra feina i ens ofereixen un descompte d'un 50% en la subscripció per les persones col·legiades! Si voleu gaudir-ne, podeu fer-ho a través d'aquest enllaç. Us animem a descobrir-los!!

ADHESIONS

XARXA DE BARCELONA ANTIRUMORS

La XBCNA són persones, associacions, entitats, equipaments, programes i serveis municipals que, conjuntament amb l’Ajuntament de Barcelona, treballen de manera col·laborativa i en xarxa per desmuntar rumors i estereotips sobre diversitat cultural i per afavorir les relacions basades en la igualtat, el respecte i el reconeixement mutu davant les diverses discriminacions que dificulten la convivència a la ciutat.

Protocol de seguretat contra les violències sexuals en entorns d’oci

[PENDENT] El protocol s'emmarca dins d'una campanya contra aquest tipus de violències i han comptat amb la figura del criminòleg/oga com a perfil adient per participar en la seva prevenció. La firma de l'adhesió va quedar parada per la COVID-19 però mostrem tot el nostre suport a la campanya.