Agenda

dimecres abril 7

Jornada Noctámbul@s: #GéneroyTIC – Violencias sexuales en entornos digitales

10h a 14h
ONLINE

Gratuït.

Més informació: https://www.drogasgenero.info/jornada-noctambuls-generoytic-violencias-sexuales-en-entornos-digitales/

dimarts març 23

Jornada sobre la Prevenció de suïcidis en l’entorn penitenciari - CEJFE

9.30 h
Online via Zoom

Inscripció gratuïta fins al 21 de març: https://formacio.cejfe.gencat.cat/cejfe/

dilluns març 22

Let´s talk about bullying - Jornades del Centre Crímina

16h
online

Organitza Centre Crímina.

Inscripcions gratuïtes: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeDhWPVafyhGOfiYdFOk0yTO9lfhaH9z2kNJihdsEnxkSKKCQ/viewform

dimarts març 9

Taller d’urbanisme amb perspectiva de gènere amb la col·laboració del Col·lectiu Punt 6

18.30h - 20.30h
Online
divendres març 5

#FemSEGUES2021 - La planificació de la seguretat con perspectiva de género 2021

de 10h a 14h
online

Les jornades "Planificació de la seguretat amb perspectiva de gènere" tenen la finalitat de donar la visibilitat i conèixer l'experiència de dones que treballen a la seguretat pública i privada, conèixer iniciatives, estudis i practiques que tenen en compte la visió de gènere per a la prevenció del delicte i la planificació de la seguretat.

Els destinataris de les jornades són els professionals de la seguretat pública i privada, personal de l'administració estatal, autonòmica o local, estudiantat i professorat de grau, màster o doctorat i qualsevol persona que pogués estar interessada en implantar mesures de seguretat amb perspectiva de gènere.

Més informació i programa: https://segues.upc.edu/ca/jornades-femsegues/femsegues2021

dimecres març 3

Jornades Europees GROWING TOGETHER

ONLINE

Programa complet: https://www.growing-together.eu/programa-completo/

dimarts març 2

Formació en l'eina Toolkit: La percepció importa. La seguretat de les persones

17h a 20h
Online

Formació per persones col·legiades.

Organitza: Departament d’Interior en el projecte CCI i el Col·legi de Criminòlegs de Catalunya

Seminari per donar a conèixer l’eina Toolkit, tant els seus fonaments conceptuals com la seva aplicació pràctica i obrir un debat entre els professionals de la criminologia sobre quines línies de treball caldria posar en marxa per tal d’avançar en l’establiment de criteris i protocols que facin possible l’aplicació pràctica, concreta i eficaç, del coneixement ja consolidat en matèria de seguretat per la criminologia i altres disciplines afins.

divendres gener 29

Avaluació dels tallers "Per a què serveix treballar les noves masculinitats?"

10h
ONLINE

Presentació de l'avaluació dels Tallers de Noves Masculinitats d'INTRESS amb Roger Mancho, Pilar Núñez, Núria Iturbe, Txell Campmajó i Àlex Dorado.

+ informació: bit.ly/webinar_masculinitats21

dijous gener 28

"Green Victimology meets Climate Law in Spain". Ponència d'Esteban Morelle al Congrés "Green Criminology in a changing World"

11h - 11.30h
ONLINE

Congrés organitzat per la British Society of Criminology's Green Criminology Research Network on participarà l'Esteban Morelle, col·legiat i expert en Criminologia verda.

Més informació: bit.ly/35SQUOj

dijous gener 21

Jornada: Cap a la mediació del segle 21. Del present al futur, vincle i mediació en temps d'alarma i crisi

9h - 14.30h
Factoria Comarcal de la Comacros Salt (Girona)

DESCOMPTE PER COL·LEGIATS I COL·LEGIADES!

La Societat Catalana de Conflictologia, de recent creació, la Fundació Universitat de Girona (UdG) per mitjà del Postgrau de Resolució de Conflictes Públics i Mediació Comunitària i la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) a través dels seus Estudis de Dret, Ciència Política i Criminologia en concret del Master de Gestió i Solució de Conflictes, organitzen el proper 21 de gener de 2021 la Jornada: "Cap a la mediació del segle 21. Del present al futur, vincle i gestió de conflictes en temps d'alarma i crisi."
La jornada té com a un doble objectiu celebrar el Dia Europeu de la Mediació i parlar dels canvis que afecten la societat i que estan afectant i afectaran a la mediació com a procediment de gestió de conflictes i les oportunitats d'aplicació de la conflictologia en temps d'alarma i de crisi.

Més informació: http://www.resoluciodeconflictes.org/news/ca/2020/11/05/0001/inscripcions-obertes-a-la-jornada-cap-a-la-mediacio-del-segle-21-del-present-al-futur-vincle-i-gestio-de-conflictes-en-temps-d-alarma-i-crisi