Darreres notícies

18 maig 2020
El Col·legi de Criminòlegs de Catalunya participa en la 3a edició de la Jornada sobre seguretat en esdeveniments musicals i esportius de la mà de l'Eva Barroso, vocal de seguretat pública i privada, màster en Direcció estratègica de seguretat i policia i habilitada com a Directora de Seguretat, i l'Helena Mulero, col·legiada, Directora de Seguretat privada i especialitzada en seguretat i prevenció.
12 maig 2020
Des del Col·legi de Criminòlegs de Catalunya ens hem assabentat de l’exclusió de la figura del criminòleg/oga del projecte pilot “Les cases dels Infants” per la prevenció de la victimització secundària dels infants i adolescents que es durà a terme a Tarragona aquest any. És una decisió que ens ha sorprès, ja que un dels 10 estàndards que garanteixen la qualitat del projecte és la participació de la nostra figura en la necessitat de tenir equips multidisciplinaris.
3 maig 2020
Segons l'informe publicat el passat 1 de maig per La Secretaría de Estado de Seguridad del Ministerio del Interior, la criminalitat s'ha reduït un 73,8 per cent després de la declaració de l'estat d'alarma.
El problema és generalitzar sobre el descens de la criminalitat. Millor diguem que ha canviat i/o que no es detecta, però no per aixo ha descendit. Fent un anàlisi correcte diríem que, a les comunitats autònomes en les quals s'han reportat dades, hi ha un descens de determinades tipologies delictives.
borsa-experts-expertes

Borsa d'experts i expertes

Ets un criminòleg o criminòloga que creus que pot aportar els seus coneixements a mitjans de comunicació que ho necessitin? Ets un mitjà que necessita l'assessorament o l'opinió d'un o una professional de la criminologia? Amb la borsa d'experts i expertes t'ajudem!

comissions-professionals

Comissions Professionals

El Col·legi us necessita! Hem obert comissions temàtiques per poder treballar conjuntament amb els col·legiats i les col·legiades. T'apuntes?

borsa-feina

Borsa de feina

Tenim una borsa de feina privada per les persones col·legiades al nostre Linkedin. Fes-hi una ullada!