Darreres notícies

25 setembre 2022
Coneixem la importància de formar als i les criminòlogues per tal que estiguin preparats i preparades davant les demandes del mercat laboral i poder donar la millor resposta possible davant la intervenció amb persones estrangeres als diferents serveis on actualment hi ha feina. Volem oferir una formació en intervenció jurídica amb població estrangera vulnerable, donat que són coneixements en matèria d’estrangeria son altament valorats per serveis i empreses.
23 setembre 2022
El Col·legi compareix a la Comissió d'Estudi del Model Policial al Parlament de Catalunya amb Antònia Linde, experta en transparència i anàlisi de dades, com a representant.
21 setembre 2022
Aquest divendres es durà a terme la primera de les dues compareixences que farà el Col·legi a la Comissió d'Estudi sobre el Model Policial del Parlament de Catalunya. Antònia Linde ens representarà i ho farà com a portaveu del grup de treball intern creat per l'ocasió.
borsa-experts-expertes

Borsa d'experts i expertes

Ets un criminòleg o criminòloga que creus que pot aportar els seus coneixements a mitjans de comunicació que ho necessitin? Ets un mitjà que necessita l'assessorament o l'opinió d'un o una professional de la criminologia? Amb la borsa d'experts i expertes t'ajudem!

comissions-professionals

Comissions Professionals

El Col·legi us necessita! Hem obert comissions temàtiques per poder treballar conjuntament amb els col·legiats i les col·legiades. T'apuntes?

borsa-feina

Borsa de feina

Tenim una borsa de feina privada per les persones col·legiades al nostre Linkedin. Fes-hi una ullada!