Darreres notícies

3 novembre 2022
Nova edició de la formació en Anàlisi de Xarxes Socials. L'objectiu d'aquesta nova formació és introduir als i les nostres professionals i a aquells relacionats amb el sector i agents de l'acció i intervenció social en el funcionament i aplicabilitat d'aquesta anàlisi per a potenciar el seu treball amb persones des de diferents aspectes que poden anar des de l'anàlisi de factors de risc en la promoció de factors de prevenció, des de diferents prismes d'intervenció.
28 octubre 2022
Aquest divendres el Col·legi de Criminologia de Catalunya ha fet la segona de les dues compareixences que havia de fer a la Comissió d'Estudi del Model Policial del Parlament de Catalunya, a càrrec d'Helena Mulero com a portaveu.
26 octubre 2022
Aquest divendres es durà a terme la segona de les dues compareixences que ha de fer el Col·legi a la Comissió d'Estudi sobre el Model Policial del Parlament de Catalunya. La col·legiada Helena Mulero ens representarà i ho farà com a portaveu del grup de treball creat per l'ocasió.
borsa-experts-expertes

Borsa d'experts i expertes

Ets un criminòleg o criminòloga que creus que pot aportar els seus coneixements a mitjans de comunicació que ho necessitin? Ets un mitjà que necessita l'assessorament o l'opinió d'un o una professional de la criminologia? Amb la borsa d'experts i expertes t'ajudem!

comissions-professionals

Comissions Professionals

El Col·legi us necessita! Hem obert comissions temàtiques per poder treballar conjuntament amb els col·legiats i les col·legiades. T'apuntes?

borsa-feina

Borsa de feina

Tenim una borsa de feina privada per les persones col·legiades al nostre Linkedin. Fes-hi una ullada!