1a Nit de la Criminologia

Aquest 25 de gener de 2019 teniu una cita. La tenim. El Col·legi complirà un any des de la seva creació en Assemblea Constituent i per celebrar-ho farem la 1a Nit de la Criminologia! Volem que sigui un esdeveniment anual que serveixi de referència per conèixer altres companys i companyes de professió de Catalunya, un lloc on iniciar idees, contactes o futures relacions laborals, un moment on poder fer equip, un espai que fins ara trobàvem a faltar.

On ho farem? El divendres 25 de gener al Teatre del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona!

cartell-nit-criminologia-defI què farem? A partir de les 18h obrirem portes. Volem que sigui un esdeveniment lúdic però sense deixar de banda l’àmbit acadèmic i és per això que la nit començarà a les 19.15 h amb un resum de l’any del Col·legi de la mà del president Daniel Limones i la vicepresidenta Arantxa Hernáez, seguit d’un col·loqui entre ponents i públic,  preguntant-nos “On són les dones en criminologia?“, amb la participació de Pilar Heras, Directora General d’Execució Penal a la Comunitat i Justícia Juvenil, Laura Gilabert, criminòloga i responsable d’una Unitat Depenent,  tècnica MPA de la Fundació APIP-ACAM i docent de la UOC, Lorena Antón, criminòloga i advocada de SOS Racisme Catalunya, Antonia Linde, criminòloga de l’àmbit de la recerca i professora de la UOC, i Anna Almécija, criminòloga, advocada i directora i formadora de Seguretat privada.

Modera el debat Fàtima Llambrich, periodista i criminòloga i tancarà el debat Núria Balada, presidenta de l’Institut Català de la Dona.

Tot seguit farem el reconeixement al col·legiat d’honor d’enguany, que serà l’honorable ex-conseller de Justícia Carles Mundó i que ens acompanyarà durant l’acte, i acabarem a partir de les 21h amb un sopar final a peu dret per crear un espai lúdic i de contacte, al mateix vestíbul del teatre, per arrodonir la nit! Aviat us destaparem el menú!!

fases-1a-nit-2018

Vols venir? Per poder venir a la 1a Nit no cal ser col·legiat o col·legiada, és un esdeveniment orientat a criminòlegs i criminòlogues i estudiants de criminologia, obert a tothom qui pugui estar interessat en la nostra professió.

L’entrada té un preu de 40 euros per les persones col·legiades i de 50 euros per les persones no col·legiades. Això ho inclou tot, tant el debat com el sopar. Caldrà inscriure’s prèviament fent el pagament al número de compte del Col·legi ( ES02 0081 0398 8500 0216 2322 ) , indicant al concepte “NitCrimiCat_Nom_Cognoms” i número de col·legiat/da si s’escau. Després caldrà omplir AQUEST FORMULARI perquè puguem registrar la teva compra. En un màxim de 48 hores es rebrà la confirmació de la inscripció un cop comprovat que estigui tot correcte. INSCRIPCIONS TANCADES!

A més, totes les persones assistents rebran un d’aquests 4 títols en format e-book, cortesia de l’editorial Tirant Lo Blanc:

  • Víctimas olvidadas, de Josep Tamarit
  • Principios de criminología. La nueva edición., de Santiago Redondo y Vicente Garrido
  • La toma de decisiones en política criminal, de José Becerra
  • La Criminología Forense y el Informe Criminológico, de Vicente Garrido

 

Com la farem possible? Vosaltres en sereu la part més important però volem donar les gràcies a les entitats i empreses patrocinadores i col·laboradores que han confiat en nosaltres!

PATROCINADORS/ES

marca db do positiu allargat  sabadell-professional-web    databac new logo 2016_es  alphanet  logo-tirant

COL·LABORADORS/ES

icd_c3      logo-15-anysquadrat-retallat-e1530774446482icpslogo-accpolc-3-21-ok

grup33   plantillasubmarca_cmyk     logonuevoicpcpa1   logo-intress-ok

rejiclogos ires cat pnglogo alibri transparente  suara_logo-png_marge

logo_acim_web

Tens dubtes? Envia un mail a comunicacio@criminolegs.cat o escriu-nos a través de les nostres xarxes socials i te’ls resoldrem!

Ens hi veiem?

#NitCrimiCat2019